VÄLKOMMEN TILL MIQAN

Om oss

Vi tror att framgång mäts mot mer än bara en försäljningssiffra.

Brinner för excellens genom att driva det exceptionella kundorienterade kärnbehovet. Varje dag muntras upp med en optimal strategi för att komma in i affärsmiljön och definiera den diversifierade nischen genom att sätta upp riktmärken för andra att följa.

Kunder anses vara nyckelaspekten i våra strategier, ömsesidigt förtroende och etiska affärspraxis också för den långsiktiga resan att resa med.

OM MIQAN

MIQAN är en känd destination för utsökta skönhetsprodukter som tillgodoser de unika behoven och önskemålen hos skönhetsentusiaster över hela världen. Vi sammanställer en mångsidig kollektion av högkvalitativa kosmetika-, hudvårds- och personligvårdsartiklar som kombinerar innovation, lyx och effektivitet. MIQAN är engagerad i att hjälpa individer att förbättra sin naturliga skönhet och omfamna egenvårdsritualer som höjer deras övergripande välbefinnande.

VÅRT UPPDRAG

På MIQAN är vårt uppdrag att ge individer möjlighet att omfamna sin individualitet och uttrycka sin inre skönhet med tillförsikt. Vi tror att skönhet är en personlig resa och vårt mål är att tillhandahålla en rad produkter som inspirerar till självuttryck, egenvård och självförtroende. Vi strävar efter att erbjuda exceptionella skönhetslösningar som förstärker både yttre lyster och inre vitalitet.

VÅRA VÄRDERINGAR

  1. Kvalitet: Vi är dedikerade till att köpa och kurera skönhetsprodukter som uppfyller de högsta kvalitetskraven. Vi samarbetar med kända varumärken och prioriterar ingredienser som är säkra, effektiva och etiskt framställda. Vårt engagemang för kvalitet säkerställer att våra kunder kan lita på produkterna de använder och njuta av märkbara resultat.
  2. Mångfald och inkludering: Vi hyllar mångfald och tror att skönhet kommer i alla former. Vi strävar efter att erbjuda ett brett utbud av produkter som passar olika hudtoner, texturer och typer. MIQAN är engagerad i att främja inkludering och tillhandahålla skönhetslösningar som får alla att känna sig sedda, representerade och värderade.
  3. Innovation: Vi ligger i framkanten av skönhetsbranschen genom att leta efter innovativa produkter och trender. Vi omfamnar framsteg inom hudvårdsteknologi, makeupformuleringar och hållbara metoder. MIQAN har som mål att erbjuda banbrytande skönhetslösningar som ger exceptionella resultat och bidrar till en hälsosammare och mer hållbar framtid.
  4. Kundnöjdhet: Vi prioriterar nöjda kunder och strävar efter att skapa en sömlös och trevlig shoppingupplevelse. Vårt dedikerade kundserviceteam är redo att hjälpa till med förfrågningar, ge rekommendationer och se till att varje kund får personlig uppmärksamhet och support.

VAD VI GÖR

MIQAN är stolt över sin diversifierade portfölj av oöverträffade varumärken och sin framväxande närvaro över hela Europa samt expanderande vingar över hela världen på nolltid.

Som en framväxande e-handelshandlare inom EU, framför allt med verksamhet från SVERIGE. MIQAN är värd för en portfölj med de bästa varumärkena inom detaljhandeln för barn och spädbarn, personlig vård, leksaker och ytterligare visioner om expansion till skönhetsvärlden.

Vår detaljhandelsdivision har unika möjligheter att lansera och utveckla varumärken till hög operativ standard samtidigt som vi åtnjuter utmärkta långsiktiga och ömsesidigt fördelaktiga relationer med våra partners.

Jag förstår varumärken, människor och det engagemang som krävs för att föra dem båda tillsammans med ett leende.

VÅRA MÄRKEN

MIQAN samarbetar stolt med ett kurerat urval av kända skönhetsmärken som delar våra värderingar och engagemang för excellens. Från lyxiga hudvårdsmärken till kultfavorit sminklinjer, vår kollektion omfattar ett brett utbud av produkter som tillgodoser olika skönhetspreferenser och rutiner. Upptäck dina nya skönhetssaker och njut av en värld av transformerande upplevelser.

Följ med oss på en resa av egenvård och självuttryck genom skönhet. Utforska de finaste skönhetserbjudandena med MIQAN idag!

Om du har några frågor eller behöver mer information om våra varumärken eller produkter är du välkommen att kontakta oss. Vi är glada över att hjälpa dig att upptäcka de perfekta skönhetslösningarna som förbättrar din naturliga utstrålning och lyfter dina självvårdsritualer.

I FRÅN FÖR MIQANS FRAMGÅNG

Adeel Awan har styrt verksamheten mot framgång och erkännande som förvärvades 2020 och öppnade horisonten med en vision att leda från ensamt ägande. Adeel har förvärvats med diversifierad strategisk kunskap och ett kluster av exponering från flera sektorer på den internationella marknaden.

Adeel Ilyas Awan

Ordförande & Visionary Executive