På MIQAN strävar vi efter att tillhandahålla en sömlös och tillfredsställande shoppingupplevelse för våra kunder, inklusive snabb och effektiv leverans. Denna fraktpolicy beskriver viktig information om våra fraktpraxis, inklusive leveransmetoder, leveranstider, spårning och avgifter. Läs denna policy noggrant innan du gör din beställning.

Leveransmetoder:
Vi erbjuder olika fraktsätt för att tillgodose dina behov. De tillgängliga alternativen kommer att visas i kassan och du kan välja det som passar dig bäst. Fraktmetoderna kan innefatta standardfrakt, snabb frakt och internationell frakt beroende på destination.

Behandlingstid:
När din beställning har lagts kommer vi att behandla den inom två (2) arbetsdagar. Under högsäsong eller kampanjperioder kan handläggningstiderna vara något längre. Observera att handläggningstid avser den tid det tar för oss att förbereda din beställning för leverans och inkluderar inte transporttid.

Leveranstid:
Leveranstiden beror på vald leveransmetod och destinationen för din beställning. Samtidigt som vi strävar efter att leverera ditt paket inom den beräknade tidsramen. Normalt är leveranstiden inom Sverige 3-5 dagar och EU-stater 7-10 dagar. Vänligen förstå att oförutsedda omständigheter som väderförhållanden eller transportörens förseningar kan påverka leveranstiderna. Den beräknade leveranstiden kommer att anges i kassan.

Spårning:
För de flesta beställningar tillhandahåller vi spårningsinformation som gör att du kan övervaka framstegen för din försändelse. När din beställning har skickats skickar vi dig ett bekräftelsemail med ett spårningsnummer och instruktioner om hur du spårar ditt paket. Observera att spårningsinformation kanske inte är tillgänglig för alla internationella försändelser, beroende på destinationslandets posttjänst.

Fraktavgifter:
Fraktavgifter beräknas baserat på olika faktorer, inklusive vikt, dimensioner och destination för din beställning. Fraktkostnaden kommer att visas i kassan innan du genomför ditt köp. Vi kan erbjuda gratis fraktkampanjer för vissa ordervärden eller under specifika kampanjperioder. Se vår webbplats eller kampanjmail för mer information om pågående erbjudanden om gratis frakt.

Gratis Frakt:
Vi vill meddela våra kunder att för närvarande erbjuder vi tyvärr inte gratis frakt. Vi förstår vikten av att erbjuda kostnadseffektiva lösningar för våra kunder och strävar ständigt efter att förbättra våra tjänster.

För att tillhandahålla högkvalitativa produkter och bibehålla våra standarder för service och tillförlitlighet är det ibland nödvändigt att ha en transparent kostnadsstruktur som inkluderar frakt. Vi är medvetna om att fraktkostnader kan vara en faktor vid köpbeslut och uppskattar ert förtroende och förståelse.

Vänligen håll utkik efter eventuella uppdateringar eller kampanjer där vi kan erbjuda förmånliga fraktvillkor. Vi arbetar ständigt med att förbättra vårt erbjudande och ser fram emot att fortsätta vara din föredragna destination för kvalitetsprodukter.

Tack för att du väljer MIQAN.SE. Vi värdesätter din lojalitet och ser fram emot att fortsätta tjäna dig på bästa möjliga sätt.

Framtida Frakttillgänglighet för EU-länder:

Vi vill informera våra kunder om att vi planerar att erbjuda frakt till EU-länder i framtiden. För närvarande är detta alternativ tyvärr inte tillgängligt, men vi arbetar aktivt för att utöka våra tjänster och inkludera fler destinationer.

Vi förstår vikten av att erbjuda våra kunder en bredare tillgänglighet och kommer att meddela så snart vi kan erbjuda frakt till EU-länder. Vår strävan är att göra dina favoritprodukter tillgängliga för en större gemenskap av kunder runt om i Europa.

Vi uppskattar din förståelse och tålamod medan vi arbetar för att förbättra och utöka våra tjänster. Tack för att du är en värdefull del av MIQAN.SE gemenskapen, och vi ser fram emot att kunna betjäna dig och fler kunder i EU-länderna i framtiden.

Internationell Frakt – Kommande Möjlighet:
Vi vill meddela våra kunder att vi aktivt utforskar möjligheten att erbjuda internationell frakt i framtiden. För närvarande är denna tjänst tyvärr inte tillgänglig, men vi strävar efter att utvidga våra leveransalternativ och inkludera internationella destinationer.

Vår ambition är att göra våra produkter tillgängliga för en global publik och erbjuda en sömlös shoppingupplevelse över hela världen. Vi arbetar hårt för att säkerställa att våra kunders behov och önskemål är i fokus när vi planerar och implementerar internationella leveransalternativ.

Vi kommer att hålla er informerade om eventuella uppdateringar och förbättringar när vi strävar efter att erbjuda internationell frakt. Tack för er förståelse och tålamod medan vi arbetar mot att göra MIQAN.SE tillgängligt för kunder runt om i världen. Vi ser fram emot att möta de växande behoven hos vår internationella gemenskap i framtiden.

Orderändringar och adressändringar:
När din beställning väl har lagts är det kanske inte möjligt att göra ändringar eller modifieringar. Vänligen granska din beställning noggrant innan du slutför den. Om du behöver uppdatera din leveransadress, vänligen kontakta vårt kundsupportteam så snart som möjligt. Vi kan inte garantera att adressändringar kan accepteras när beställningen har behandlats.

Misslyckade leveransförsök:
I händelse av ett misslyckat leveransförsök kan vårt fraktbolag lämna ett meddelande eller försöka återleverera beroende på deras policyer. Om flera leveransförsök misslyckas kan paketet returneras till oss. I sådana fall, vänligen kontakta vårt kundsupportteam för att ordna omleverans. Ytterligare fraktavgifter kan tillkomma för återsändning.

Förlorade eller skadade paket:
Även om vi är mycket noga med att förpacka och arbeta med pålitliga transportörer, kan paket ibland gå förlorade eller skadas under transporten. Om ditt paket försvinner eller skadas, vänligen kontakta vårt kundsupportteam så snart som möjligt. Vi kommer att samarbeta med transportören för att lösa problemet och säkerställa ett tillfredsställande resultat för dig.

Observera att denna fraktpolicy kan ändras utan föregående meddelande. Vi rekommenderar att du granskar denna policy regelbundet för uppdateringar.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar angående vår fraktpolicy, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi är här för att hjälpa dig.

Tack för att du valde MIQAN.SE Vi uppskattar din verksamhet!