På MIQAN strävar vi efter att tillhandahålla en sömlös och tillfredsställande shoppingupplevelse för våra kunder, inklusive snabb och effektiv leverans. Denna fraktpolicy beskriver viktig information om våra fraktpraxis, inklusive leveransmetoder, leveranstider, spårning och avgifter. Läs denna policy noggrant innan du gör din beställning.

Leveransmetoder:
Vi erbjuder olika fraktsätt för att tillgodose dina behov. De tillgängliga alternativen kommer att visas i kassan och du kan välja det som passar dig bäst. Fraktmetoderna kan innefatta standardfrakt, snabb frakt och internationell frakt beroende på destination.

Behandlingstid:
När din beställning har lagts kommer vi att behandla den inom två (2) arbetsdagar. Under högsäsong eller kampanjperioder kan handläggningstiderna vara något längre. Observera att handläggningstid avser den tid det tar för oss att förbereda din beställning för leverans och inkluderar inte transporttid.

Leveranstid:
Leveranstiden beror på vald leveransmetod och destinationen för din beställning. Samtidigt som vi strävar efter att leverera ditt paket inom den beräknade tidsramen. Normalt är leveranstiden inom Sverige 3-5 dagar och EU-stater 7-10 dagar. Vänligen förstå att oförutsedda omständigheter som väderförhållanden eller transportörens förseningar kan påverka leveranstiderna. Den beräknade leveranstiden kommer att anges i kassan.

Spårning:
För de flesta beställningar tillhandahåller vi spårningsinformation som gör att du kan övervaka framstegen för din försändelse. När din beställning har skickats skickar vi dig ett bekräftelsemail med ett spårningsnummer och instruktioner om hur du spårar ditt paket. Observera att spårningsinformation kanske inte är tillgänglig för alla internationella försändelser, beroende på destinationslandets posttjänst.

Fraktavgifter:
Fraktavgifter beräknas baserat på olika faktorer, inklusive vikt, dimensioner och destination för din beställning. Fraktkostnaden kommer att visas i kassan innan du genomför ditt köp. Vi kan erbjuda gratis fraktkampanjer för vissa ordervärden eller under specifika kampanjperioder. Se vår webbplats eller kampanjmail för mer information om pågående erbjudanden om gratis frakt.

Gratis Frakt:
Vi är glada över att kunna ge våra kunder stort värde och service. Det är därför vi tillhandahåller gratis frakt från våra lager i EU med ePacket eller EMS och planerar en framtida expansion till USA av USPS såväl som GLS.

  • Fri frakt: Över 199 euro

Frakt till EU-länder
Vi är stolta över att kunna erbjuda internationella frakttjänster. Det finns dock vissa platser som vi inte kan skicka till. Om du råkar komma från något av dessa länder kommer vi att kontakta dig.

Internationell frakt:
Vi erbjuder internationell frakt till utvalda länder. Observera att internationella försändelser kan vara föremål för tullar, skatter eller avgifter som tas ut av destinationslandets tullmyndighet. Dessa avgifter är mottagarens ansvar och ingår inte i produkten eller fraktkostnaden. Vi rekommenderar att du kontaktar ditt lokala tullkontor för mer information om eventuella avgifter innan du gör din beställning.

Orderändringar och adressändringar:
När din beställning väl har lagts är det kanske inte möjligt att göra ändringar eller modifieringar. Vänligen granska din beställning noggrant innan du slutför den. Om du behöver uppdatera din leveransadress, vänligen kontakta vårt kundsupportteam så snart som möjligt. Vi kan inte garantera att adressändringar kan accepteras när beställningen har behandlats.

Misslyckade leveransförsök:
I händelse av ett misslyckat leveransförsök kan vårt fraktbolag lämna ett meddelande eller försöka återleverera beroende på deras policyer. Om flera leveransförsök misslyckas kan paketet returneras till oss. I sådana fall, vänligen kontakta vårt kundsupportteam för att ordna omleverans. Ytterligare fraktavgifter kan tillkomma för återsändning.

Förlorade eller skadade paket:
Även om vi är mycket noga med att förpacka och arbeta med pålitliga transportörer, kan paket ibland gå förlorade eller skadas under transporten. Om ditt paket försvinner eller skadas, vänligen kontakta vårt kundsupportteam så snart som möjligt. Vi kommer att samarbeta med transportören för att lösa problemet och säkerställa ett tillfredsställande resultat för dig.

Observera att denna fraktpolicy kan ändras utan föregående meddelande. Vi rekommenderar att du granskar denna policy regelbundet för uppdateringar.

Om du har ytterligare frågor eller funderingar angående vår fraktpolicy, tveka inte att kontakta vårt kundsupportteam. Vi är här för att hjälpa dig.

Tack för att du valde MIQAN. Vi uppskattar din verksamhet!